DESPRE NOI

Mereu la dispozitia dumneavoastra

Da! Echipa noastra este aici pentru dumneavoastra! Suntem pregatiti, gata sa acceptam orice provocare. Fiti siguri ca avem solutii pentru orice problema.

Mereu plini de energie

Da! Ne place ce facem! Pentru noi nu e o noua zi la un serviciu. E o noua zi in care sa ne afirmam ca niste superstaruri pe o scena!

Mereu creativi

Da! Suntem deosebit de incantati sa ne imaginam si sa realizam proiecte! Pe langa baza de cunostinte, pentru a realiza un proiect sunt necesare creativitatea si imaginatia.

mai rapizi, mai buni, mai performanti

SERVICIILE NOASTRE

  • Aplicatii sofware: de 10 ani echipa noastra realizeaza aplicatii orientate-client atat in domeniul codurilor de bare cat si in domeniul automatizarilor industriale.
  • Realizare de etichete: putem creea si tipari o gama larga de etichete autocolate (etichete semilucioase, lucioase, eco-thermal, top thermal, vellum), de diferite forme (ovale, dreptunghiulare, forme neregulate), monocrome sau policrome. 
  • Configurare sisteme de scanare / tiparire coduri de bare: va ajutam sa alegeti sistemul care se preteza cel mai bine afacerii dumneavoastra.
  • Echipa de vanzari: oamenii nostri sunt experti si implicati. Discutati cu ei despre ceea ce va doriti. Exista solutii pentru 99.99% din probleme.
  • www.magazinuldeetichete.ro:pentru comenzi on-line.  Orice comanda este discutata cu dumneavoastra, pentru confirmarea compatibilitatii produselor.  Ne intereseaza sa oferim calitate.  
  • Proiectare in automatizari si instalatii electrice industriale:  faptul ca avem experienta si know-how in aceste domenii ne propune ca o optiune viabila pentru realizarea proiectelor dumneavoastra
Python 82%
LabVIEW 65%
Type Script 45%
AutoCAD 80%
Angular 30%

intr-o continua invatare si perfectionare

SUNTEM IN PAS CU NOILE TEHNOLOGII

Lumea tehnologiei informatiei se schimba din ce in ce mai rapid. Se cauta aplicatii si medii de dezvoltare rapide, orientate-client, simpliste si adaptabile la tehnologia mobila. Din acest motiv, ne-am obijnuit sa spunem ca nu exista „nu stiu”, ci exista „n-am studiat suficient”.  Echipa noastra este intr-un proces continuu de invatare si dezvoltare a propriilor abilitati de predictie, proiectare, analiza. De asemenea urmarim sa folosim cele mai noi tehnici de programare in proiectele noastre.  

Inchideti meniu